چربی قهوه ای چیست؟تفاوت چربی سفید و چربی قهوه ای چیست؟

چربی قهوه ای که حداقل کمی در بدن همه ما وجود دارد و برخلاف چربی معمولی (سفید) که کالری را در خود ذخیره می کند. سلول های این نوع چربی که اشباع از میتوکندری هستند انرژی را سوزانده و گرما تولید می کنند.

افراد دارای شاخص توده بدنی کمتر (BMI) چربی قهوه ای بیشتری دارند. (نقش بالقوه این چربی در سوخت و ساز بدن انسان بالغ است.)

این نوع چربی به عنوان پوشش حرارتی داخلی به گرم نگه داشتن خون آنها کمک می رساند زیرا این چربی خون را از اندام سرد به قلب و مغز باز می گردد. در واقع این چربی در جاهای نامتعارف بدن یافت می شود. مثلا گردن، شانه و بعضی وقت ها در سینه ها

به عبارتی چربی قهوه ای نوع خاصی از چربی است که وقتی سردتان می شود فعالیت خود را آغاز می کند.

چربی قهوه ای-شرکت تجهیزات پزشکی نیک لیزر

ادامه ی این فروپاشی منجر به بروز بیماری های متابولیک مانند دیابت و بیماری قلبی عروقی می گردد.

  • چربی قهوه ای به واسطه سرما فعال می شود. (پس درجه حرارات بدن خود را پایین نگه دارد)
  • پر خوری سبب تبدیل سلول های چربی قهوه ای به سفید می شود. (پر خوری نکنید برای طولانی مدت هم گرسنه نمانید. )
  • ورزش کردن موجب تحریک هورمون هایی می شود که چربی قهوه ای را فعال می کنند. (تحقیقات نشان داده چربی قهوه ای می تواند باعث کاهش قندخون شود.)